Услови за испорака

Нашите производи ги испорачуваме по карго на домашна адреса и адреса на фирма. За порачки над 2.000ден за приватни лица и 6.000ден за фирми, превозот е бесплатен. Цената за достава: 100ден во Зона 1, за пратки до 5кг во градовите до 5км до автопат или регионален пат е за помали пратки до 5кг, и 150ден за истите пратки во Зона2 за пооддалечени места и села во Р.Македонија.

Порачки може да се направат по телефон, по е-меил, Facebook, или преку со регистрација на нашата веб страница.

Рок на испорака од 24-48 часа од прием на нарачка.

Напомена: Препорачливо е отпакување на производите веднаш при прием, поради евентуални оштетувања при транспорт. Дополнителни рекламации не се признаваат.

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.