Трактор VT 1000 HD

185,000.00 ден

VT 1000 HD e тракторска косилка која се употребува за косење уредени тревници со површина над 6000 м2. Снажниот B&M мотор и хидростатичката трансмисија се гаранција и квалитет на овој повеќенаменски уред. Додатната опрема и приклучните уреди ја прават оваа тракторска косилка повеќенаменски уред.

ОПРЕМА:

  • Eлектромагнетска педала
  • Сигурносен прекинувач под седиштето
  • Сигурносен браник
  • Фарови

ФУНКЦИИ:

  • Косење
  • Малчирање
  • Собирање

 

 

       

 

Дополнителни информации

Површина на косење

6000 m²

Тип на мотор

B&S PowerBuilt 4165 AVS

Сила на моторот

12.1 kW (3600 rpm)

Ширина на косење

980 mm

Висина на косење

25 – 80 mm (7 нивоа, централно)

Tип на нож

Двоен нож

Тип на куќиштето на ножот

Метално

Тип на трансмисија

Хидростатичка

Број на брзини напред

1 (варијабилна)

Број на брзини назад

1 (варијабилна)

Дијаметар на тркалото предно/задно

380 mm / 457 mm

Волумен на собирачот

240 l

Maсa

202 kg

Кошница
Кошницата е празна

Сеуште немате избрано продукт.