Queen sofa set (крем)

Софа сет за седење наменет за вашата градина

Категорија: Таг:

Спецификации

Димензии на столици

68 x 76 x 102 cm

Димензии на двосед

137 x 76 x 102 cm

Димензија на маса

102 x 51 x 38 cm

Дебелина на перницата

8 cm

Материјал на перницата

100% Полиестер

Рамки

Алуминиумски

Слични продукти