Picaso sofa set (крем)

Кремаста софа сет  за во градина

Категорија: Таг:

Спецификации

Димензии на столици

72 x 73 x 77 cm

Димензии на двосед

151 x 74 x 77 cm

Димензија на маса

103 x 53 x 39 cm

Дебелина на перницата

8 cm

Материјал на перницата

100% Полиестер

Рамки

Алуминиумски

Слични продукти