Моторен дувач VB 5290 E

16,900.00 ден

Опис

Villager VB 5290 E грбен моторен дувач на лисја идеален за користење во комунални дејности за чистење на: улици, тревници, паркови, спортски терени. Се карактеризира со голема сила и многу пониско ниво на бучава така да уредот успешно се користи во градови и туристички објекти во ноќните часови затоа што не го ремети ноќниот одмор.

Функции:

  • Aнтивибрациски систем
  • Цевка за продолжување
  • Тркалезна цевка

Препорака:

  • Користи смеша од гориво и Villager 2T масло во сооднос 40:1 (2.5%)

Дополнителни информации

Тип на мотор

Двотактен воздушно ладење

Волумен на моторот

51.7 cm³

Сила на моторот / број на вртежи

1.5 kW (6500 rpm)

Функции

Дувач

Максимален проток на воздух

14.4 m³/min

Maксимална брзина на издувување

101 m/s

Капацитет за гориво

650 ml

Maсa

8.3 kg

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.