Mулти функционален тример MBC 33 E

14,300.00 ден

MBC 33 E претставува мултифункционален алат кој содржи тример со глава со силк и нож, тример за жива ограда и телескопска моторна пила.

Функции:

  • Телескопска пила со ланец
  • Тример за трева и жива ограда

Препорака:

  • Користете мешавина од гориво и масло од Villager 2T во сооднос 40:1 (2,5%)
Категории: , Таг:

Спецификации

Тип на мотор

Двотактен, воздушно ладење

Зафатнина на мотор

32.6 cm³

Број на вртежи

7000 rpm

Јачина на моторот

0.9 kW

Зафатнина на работна површина

430 mm

Зафатнина на ножот

255 mm

Систем на пренос

Кардан

Тип на карданска цефка

Деллива Алуминиумска

Дијаметар на карданската цефка

26 mm

Тип на рачка

Loop рачка

Тип на ремен

Eдинечен ремен

Тежина

7.8 kg

Линија на производот

Black edition

Работна должина на тримерот за жива ограда

400mm (ротирачка, 180°)

Работна должина на моторна пила

254mm

Meч на моторна пила

Oregon® 25 cm, 3/8, 1.3 mm

Ланец на моторна пила

20 teeth, 3/8, 1.3 mm

Тип на екстензија

Телескопска дршка

Должина на екстензија

760 mm

Слични продукти