Електричен дувач и вшмукувач за лисја VEBV 3000

4,500.00 ден

Опис

Функции:

  • Сечило за ситнење
  • Телескопска цевка
  • гребло

Дополнителни информации

Тип на мотор

Колекторски електромотор

Приклучна сила

3000 W

Функции

Дувач/вшмукувач

Максимален проток на воздух

16 m³/min

Maксимална брзина на издувување

83 m/s

Волумен на собирачот

45 l

Maсa

4.5 kg

Кошница
Кошницата е празна

Сеуште немате избрано продукт.