Џамп стартер VJS 2500

3,800.00 ден

Опрема:

  • “Smart” клешта за стартување
  • USB to micro USB кабел
  • USB to micro Lightning кабел
  • Lap top адаптери

Дополнителни информации

Напон за стартување

12 V

Максимална струја за стартување

300 A

Номинална струја за стартување

150 A

LED светилка

0.5 W

USB влез

5 V / 2 A

Капацитет на батерии

6000 mAh

Работна температура

-10°C ~ +50°C

Maсa

0.25 kg

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.