Електричен вертикален цепач за дрва VLS 8 T – 55

38,000.00 ден

Најголемата предност од користењето вертикална цепалка на дерва, е тоа што е можно да се поделат масивни дрвени трупци без да ги подигнувате на цепалката.

Опрема:

  • Прилагодување на должината на багажникот
  • Рачка за влечење и маневрирање

Спецификации

Тип на мотор

Монофазен електро мотор

Работен напон

230 V – 50 Hz

Влезна моќност

3000 W

Сила на цепење

8 t

Капацитет на цепалката

55 cm

Максимален пречник

7-40 cm

Тип на сечило

Равно, Накрсно

Капацитет на резерварот за масло

6 l

Тежина

117 kg

Линија на производот

Orange edition

Слични продукти