Хоризонтален цепач за дрва HLS 44 T

18,900.00 ден

Најголемата предност од користењето хоризонталната цепалка на дрва, е тоа што е можно да се поделат масивни дрвени трупци без да ги подигнувате на цепалката.

Опрема:

  • кафез
  • подесувачко постоље
  • рамно сечило
  • накрсно сечиво

Дополнителни информации

Тип на мотор

Монофазен електро-мотор

Сила на разделување

5 t

Капацитет на разделувачот

20 – 52 cm

Влезна сила

2200 W

Максимален дијаметар на стеблото

5 – 25 cm

Tип на сечило

Рамно, вкстено сечило (oпционалнo)

Волумен на резервоарот за масло

3.5 l

Maсa

50 kg

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.