Хидрофор VGP 1100 F со вграден филтер

12,900.00 ден

Целта на хидрофорите на Villager VGP е домаќинствата да снабдуваат помало количество вода, со пумпање од бунари или цистерни. Тие се наменети за чиста вода. Класичен хидрофор, со дијафрагма сад и прекинувач за притисок во контролното коло притисок на излез. Со нивна помош, лесно ќе го регулирате притисокот, така што притисокот на водата ќе биде ист на првиот како и на другите катови во вашите домаќинства.

Дополнителни информации

Приклучна сила

1100 W

Дијаметар на вшмукување (Ø)

1” (25mm)

Дијаметар на излез (Ø

” (25mm)

Максимална длабочина на повлекување

8 m

Максимална височина на водениот столб

45 m

Максимален работен притисок

3.0 bar

Максимален проток на вода

4.2 m³/h

Максимална температура на водата

35°C

Maсa

15.7 kg

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.