Трактор VTR 650

89,000.00 ден

Опис

Villager рајдер косилки се дизајнирани за работа на тревници со средна големина. Опремени се со Loncin бензински мотори, овие косилки ќе Ви бидат од голема помош во домаќинството.

Функции:

  • Косење
  • Собирање

Препорака:

  • Користете Villager 4T масло
  • Користете го сетот за замена на масло

       

 

Дополнителни информации

Површина на косење

4000 m²

Тип на мотор

Loncin LC1P70

Сила на моторот

4.8 kW (3000 rpm)

Ширина на косење

610 mm

Висина на косење

35 – 75 mm (5 нивоа, централно)

Tип на нож

Единечен нож

Тип на куќиштето на ножот

Метално

Тип на трансмисија

Мануелна

Број на брзини напред

4

Број на брзини назад

1

Дијаметар на тркалото предно/задно

250 mm / 325 mm

Волумен на собирачот

150 l

Maсa

136 kg

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.