Трактор VT 985

135,000.00 ден

ФУНКЦИИ:

  • Косење
  • Малчирање
  • Собирање

 

 

       

 

Дополнителни информации

Површина на косење

5000 m²

Тип на мотор

Loncin LC1P85FA

Сила на моторот

7.0 kW (3000 rpm)

Ширина на косење

980 mm (двоен нож)

Висина на косење

25 – 80 mm (7 нивоа, централно)

Тип на трансмисија

Мануелна

Број на брзини напред

5

Број на брзини назад

1

Дијаметар на тркалото предно/задно

330 mm / 457 mm

Maсa

165 kg

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.