Трактор VT 845

159,000.00 ден

Опис

VT 845 е тракторска косилка погодна за косење на уредени тревници со површина до 5000 m2. Со дополнителната опрема и приклучните уреди оваа тракторска косилка станува исклучителен повеќенаменски алат погоден за одржување на паркови и спортски објекти на отворено како голф и фудбалски терени.

Oпремa​:

  • Менлив браник за лесна монтажа на приклучните уреди
  • Фарови за добра видливост на неосветлени површини
  • Безбедносен прекинувач под седиштето
  • Ергономско седиште (за удобна работа)

Функции:

  • Косење
  • Собирање
  • Maлчирање

Препорака:

  • Користете Villager 4T масло
  • Користете го сетот за замена на масло

 

 

 

 

 

       

 

Дополнителни информации

Површина на косење

5000 m²

Тип на мотор

Loncin LC1P85FA

Сила на моторот

7.0 kW (3000 rpm)

Ширина на косење

840 mm

Висина на косење

25 – 80 mm (7 нивоа, централно)

Tип на нож

Двоен нож

Тип на куќиштето на ножот

Метално

Тип на трансмисија

Мануелна

Број на брзини напред

5

Број на брзини назад

1

Дијаметар на тркалото предно/задно

330 mm / 457 mm

Волумен на собирачот

240 l

Maсa

60 kg

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.