Трактор VT 1005 HD

175,000.00 ден

ФУНКЦИИ:

  • Косење
  • Малчирање
  • Собирање

 

 

       

 

Дополнителни информации

Површина на косење

6000 m²

Тип на мотор

Loncin LC1P92F-1

Сила на моторот

7.9 kW (2600 rpm)

Ширина на косење

980 mm (двоен нож)

Висина на косење

25 – 80 mm (7 нивоа, централно)

Тип на трансмисија

Хидростатичка

Број на брзини напред

1 (варијабилна)

Број на брзини назад

1 (варијабилна)

Дијаметар на тркалото предно/задно

380 mm / 457 mm

Волумен на собирачот

240 l

Maсa

202 kg

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.