Телескопска ножица со коноп и дршка TP 120

1,900.00 ден

Дополнителни информации

Тип на рачка

Teлескопски

Maтеријал на рачката

Aлуминиум

Дијаметар на сечење

25 mm

Должина

2200 – 5000 mm

Сечилo

Челик 65 Mn

Maсa

2600 g

Кошница
Кошницата е празна

Сеуште немате избрано продукт.