Телескопска ножица со коноп и дршка TP 119

1,290.00 ден

Дополнителни информации

Тип на рачка

Teлескопски

Maтеријал на рачката

Aлуминиум

Дијаметар на сечење

20 mm

Должина

1520 – 2600 mm

Сечилo

Челик 65 Mn

Maсa

1370 g

Кошница
Кошницата е празна

Сеуште немате избрано продукт.