Телескопска електрична пила VEPS 915

6,500.00 ден

ФУНКЦИИ:

  • Електрична кочница
  • Видлив резервар за уље

Спецификации

Мотор

Електричен

Тип на мотор

Електро мотор

Работен напон

230 V ~ 50 Hz

Приклучна моќ

750 W

Должина на мечот

240 mm

Модел на мечот

Oregon 20 cm 3/8 0.5 mm

Број на запци на ланецот

6

Чекор на ланецот

Oregon 3/8, 0.5 mm

Брзина на ланецот

11 m/s

Резервоар за масло

60 ml

Тежина

3.1 kg

Дожина на телескопот

190 – 285 cm

Линија на производот

Orange edition

Слични продукти