Телескопска батериска пила VCPS 0820

9,000.00 ден

  • Телескопската пила оди со СЕТ батерија 18V 3.0Ah и полнач 1.65A

Спецификации

Мотор

Акумулаторски

Тип на мотор

Колекторски електромотор

Работен напон

18 V

Тип на батерија

Fuse 18 V, Li-ion

Должина на водичот

240 mm

Пречник на сечење

190 mm

Должина на рачката

190 cm – 270 cm

Брзина на ланецот

5.5 m/s

Тежина

5 kg

Батериски места

1

Слични продукти