Столна брусилица VLN 375

6,750.00 ден

ОПРЕМА:

  • брусен камен
  • брусен тракаста шмиргла
  • работно светло

Спецификации

Тип на мотор

Колекторски електромотор

Работен напон

230 V ~ 50 Hz

Влезна снага

375 W

Број на вртежи

2850 rpm

Надворешен пречник на дискот

150 mm

Внатрешен пречник на каменот

12.7 mm

Димензии на брусната тракаста шмиргла

50 mm × 686 mm

Тежина

11 kg

Слични продукти