Столна брусилица VLN 355

4,950.00 ден

Опис

Придружна опрема:

  • Камен за брусење 36 грит
  • Камен за брусење 60 грит

Дополнителни информации

Влезна сила

400 W

Број на вртежи во празен од

2980 rpm

Надворешен дијаметар на каменот за брусење

150 mm

Внатрешен дијаметар на каменот за брусење

12.7 mm

Maсa

7 kg

Кошница
Кошницата е празна

Сеуште немате избрано продукт.