Столбна фиксна бормашина VLN 5016

8,990.00 ден

ОПРЕМА:

  • Подесување под агол
  • Штитник бургиии
  • Ласер

Спецификации

Тип на мотор

Колекторски електромотор

Работен напон

230 V ~ 50 Hz

Влезна снага

500 W

Број на вртежи

1500 rpm

Прифат на алатот

B 16

Димензии на прифатот

3 – 16 mm

Максимална длабочина на бушење

50 mm

Подесување на работната маса

45° – 45°

Тежина

14.4 kg

Слични продукти