Сет за градина од ратан

Градинарски сет за седење изработен од ратан

Категорија: Таг:

Спецификации

Димензии на столици

73 x 69 x 79 cm

Димензии на двосед

131 x 69 x 79 cm

Димензија на маса

92 x 50,5 x 39 cm

Дебелина на стакло

5 mm

Дебелина на перницата

6 cm

Материјал на перницата

Полиестер 160 g/m2

Слични продукти