Сет за градина маса + 6 столици

Маса и 6 столици наменети за вашата градина.

Категорија: Таг:

Спецификации

Димензии на масата

90 cm x 1.2-1.8 m

Тип на дрво

Багрем

Тежина на масата

33 kg

Тежина на столиците

12,7 kg

Слични продукти