Сет за градина маса + 2 клупи

Маса и 2 клупи погодни за вашата градина

Категорија: Таг:

Спецификации

Димензии на клупата

220 x 25 x H46 cm

Димензии на масата

220 x 80 x H76 cm

Дебелина на плочата

2.6-2.8 mm

Боја

Природна боја на дрво

Тип на дрво

Багрем

Тежина

41 kg

Слични продукти