Сет акумулаторска штрафилица и брусилка VLN 3220 + VLN 4320

9,900.00 ден

Опрема:

  • Батерија 1.5Ah
  • Батерија 3Ah
  • Полнач 2.4A

Дополнителни информации

Tип на батерии

Fuse, 18 V Li-ion

Капацитет на батерии

1.5 Ah / 3 Ah

Полнач

2.4 A

Кошница
Кошницата е празна

Сеуште немате избрано продукт.