Робот косилка Villybot 2.0

32,000.00 ден

Villybot 1.1 е роботска косилка која потполно сама и потполно сигурно се грижи за тревникот. Цврста и издржлива машина која се препорачува примарно за поголеми тревници до 1000 m².

Опрема:

  • база за полнење
  • оградна жица
  • клинови за жица
  • конектори за жица
  • резервни ножеви

Функции:

  • сензор за подигнување
  • сензор за дожд
  • LCD екран
  • сензор за допир
  • код против кражба

Одржување

Треба да се контролира нострувањето на ножевите и ако има потреба истите да бидат заменети.

Дополнителни информации

Погон

Роботска косилка

Површина на косење

1000 m²

Тип на мотор

Индукциски електромотор

Тип на косење

Случајно косење

Tип на батерии

Li-ion интегрираната

Волтажа на батеријата

28 V

Капацитет на батерии

3 Ah

Ширина на косење

240 mm

Висина на косење

25 – 65 mm (централно)

Максимална работна косина

35% (20°)

Maсa

15 kg

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.