Рачна прскалка Terra 12

1,350.00 ден

Опрема:

  • Дополнителен комплет О-прстен
  • Конусна млазница
  • Двојна млазница
Категории: , Таг:

Спецификации

Големина на резерварот за средство

12 l

Максимален притисок

3 бари

Максимална температура

40°C

Тежина

3.2 kg

Линија на производот

Orange edition

Слични продукти