Рачна прскалка Lela 12

1,550.00 ден

Опрема:

  • Set O-ringa
  • Конусна млазница
  • Двојна млазница

 

 

 

Дополнителни информации

Волумен на резервоарот

12 l

Максимален притисок

3 bar

Максимален тeмпературa

40°C

Должина на продолжението

60 cm

Домет

1.5 m

Maсa

3.2 kg

Кошница
Кошницата е празна

Сеуште немате избрано продукт.