Пумпа за градина JGP 800

6,300.00 ден

Градинарски пумпи JGP 600, 800, 1000 се наменети првенствено за наводнување и проток на вода во количини до 3500 l / h. Куќиштето е изработено од не’рѓосувачки челик, а. тие се технички прилагодени да бидат изложени на лоши временски услови како што се дожд.

Дополнителни информации

Тип на мотор

Колекторски електромотор

Работен напон

230 V ~ 50 Hz

Приклучна сила

800 W

Дијаметар на вшмукување (Ø)

1” (25mm)

Дијаметар на излез (Ø

1” (25mm)

Максимална длабочина на повлекување

8 m

Максимална височина на водениот столб

38 m

Максимален работен притисок

3.8 bar

Максимален проток на вода

3.2 m³/h

Максимална температура на водата

35°C

Тип на куќиште на пумпата

Inox

Maсa

7.3 kg

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.