Пумпа за градина JGP 600

5,800.00 ден

Градинарски пумпи JGP 600, 800, 1000 се наменети првенствено за наводнување и проток на вода во количини до 3500 l / h. Куќиштето е изработено од не’рѓосувачки челик, а. тие се технички прилагодени да бидат изложени на лоши временски услови како што се дожд.

Дополнителни информации

Тип на мотор

Колекторски електромотор

Приклучна сила

600 W

Дијаметар на вшмукување (Ø)

1” (25mm)

Дијаметар на излез (Ø

1” (25mm)

Максимална длабочина на повлекување

8 m

Максимална височина на водениот столб

35 m

Максимален работен притисок

3.5 bar

Максимален проток на вода

3 m³/h

Максимална температура на водата

35°C

Тип на куќиште на пумпата

Inox

Maсa

7 kg

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.