Пумпа за градина JGP 1500 B

7,700.00 ден

Категории: , Таг:

Спецификации

Тип на мотор

Електро-мотор

Работен напон

230 V ~ 50 Hz

Приклучна моќност

1500 W

Дијаметар на усисивач

1" (25 mm)

Дијаметар на излезот

1" (25 mm)

Длабина на повлекување

9 m

Висина на водениот столб

48 m

Работен притисок

4.8 бари

Проток на вода

6.3 m³/h

Максимална температура на водата

35°C

Тип на куќиште

Лиен челик

Тежина

16 kg

Линија на производот

Orange edition

Слични продукти