Пумпа за градина JGP 1300 B

8,600.00 ден

Дополнителни информации

Приклучна сила

1300 W

Дијаметар на вшмукување (Ø)

1” (25mm)

Дијаметар на излез (Ø

1” (25mm)

Максимална длабочина на повлекување

9 m

Максимална височина на водениот столб

47 m

Максимален работен притисок

4.7 bar

Максимален проток на вода

5.4 m³/h

Максимална температура на водата

35°C

Тип на куќиште на пумпата

Лиено железо

Maсa

14 kg

Кошница
Кошницата е празна

Сеуште немате избрано продукт.