Пумпа за градина JGP 1100 F со вграден филтер

6,300.00 ден

Категории: , Таг:

Спецификации

Тип на мотор

Електро-мотор

Работен напон

230 V ~ 50 Hz

Приклучна моќност

1100 W

Дијаметар на усисивач

1" (25 mm)

Дијаметар на излезот

1" (25 mm)

Длабина на повлекување

8 m

Висина на водениот столб

45 m

Работен притисок

4.5 бари

Проток на вода

4.6 m³/h

Максимална температура на водата

35°C

Тип на куќиште

Inox

Тежина

7.2 kg

Линија на производот

Orange edition

Слични продукти