Пумпа за градина JGP 1000

5,190.00 ден

Градинарски пумпи JGP 600, 800, 1000 се наменети првенствено за наводнување и проток на вода во количини до 3500 l / h. Куќиштето е изработено од не’рѓосувачки челик, а. тие се технички прилагодени да бидат изложени на лоши временски услови како што се дожд.

Oпрема:

  • inox куќиште
Категории: , Таг:

Спецификации

Тип на мотор

Електро-мотор

Работен напон

230 V ~ 50 Hz

Приклучна моќност

1000 W

Дијаметар на усисивач

1" (25 mm)

Дијаметар на излезот

1" (25 mm)

Длабина на повлекување

8 m

Висина на водениот столб

44 m

Работен притисок

4.5 бари

Проток на вода

3.5 m³/h

Максимална температура на водата

35°C

Тип на куќиште

Inox

Тежина

7.6 kg

Линија на производот

Orange edition

Слични продукти