Потопна пумпа VSP 8000

4,100.00 ден

Villager потопните пумпи се погодни за хидромелиорација, без оглед дали е чиста или загадена водата. Во зависност од моќноста, протоците на овие пумпи се движат од 6 до 18 m3 / h. Пумпите за чиста вода можат да цицаат честички од нечистотија со дијаметар до 5 mm, додека пумпите за валкана вода може да цицаат честички со дијаметар до 15 mm.

Oпрема:

  • пластично куќиште
  • одводно црево

Дополнителни информации

Приклучна сила

400 W

Дијаметар на излез (Ø

1” (25mm)

Максимална длабочина на повлекување

7 m

Максимална височина на водениот столб

5 m

Максимален проток на вода

8 m³/h

Максимална температура на водата

35°C

Тип на куќиште на пумпата

Пластично

Maсa

4.5 kg

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.