Потопна пумпа VSP 6000 C

3,500.00 ден

Villager потопувачките пумпи погодни се за хидромелиорација, без оглед на тоа дали се работи за чиста или загадена вода. Во зависност од силата, протоците на овие пумпи се движат од 6 до 18 илјади литри вода на час. Пумпите за чиста вода можаат да вшмукаат честички до 5 mm, додека пумпите за нечиста вода можаат да вшмукаат честички со дијаметар до 15 mm.

Опрема​:

  • Пластично куќиште
  • Одводно црево (oпционалнo)

Дополнителни информации

Тип на мотор

Електро-мотор

Приклучна сила

250 W

Дијаметар на излез (Ø

1” (25mm)

Максимална длабочина на повлекување

5 m

Максимална височина на водениот столб

6 m

Максимален проток на вода

6 m³/h

Максимална температура на водата

35°C

Maсa

5 kg

Кошница
Кошницата е празна

Сеуште немате избрано продукт.