Потопна пумпа VSP 13000

4,900.00 ден

Villager потопните пумпи се погодни за хидромелиорација, без оглед дали е чиста или загадена водата. Во зависност од моќноста, протоците на овие пумпи се движат од 6 до 18 m3 / h. Пумпите за чиста вода можат да цицаат честички од нечистотија со дијаметар до 5 mm, додека пумпите за валкана вода може да цицаат честички со дијаметар до 15 mm.

Oпрема:

  • пластично куќиште
  • одводно црево

Дополнителни информации

Кошница
Кошницата е празна

Сеуште немате избрано продукт.