Потопна пумпа VSP 10000

3,800.00 ден

Villager потопните пумпи се погодни за хидромелиорација, без оглед дали е чиста или загадена водата. Во зависност од моќноста, протоците на овие пумпи се движат од 6 до 18 m3 / h. Пумпите за чиста вода можат да цицаат честички од нечистотија со дијаметар до 5 mm, додека пумпите за валкана вода може да цицаат честички со дијаметар до 15 mm.

Oпрема:

  • пластично куќиште
  • одводно црево
Категории: , Таг:

Спецификации

Тип на мотор

Електро-мотор

Работен напон

230 V ~ 50 Hz

Приклучна моќност

550 W

Дијаметар на излезот

1" (25 mm)

Длабина на повлекување

8 m

Висина на водениот столб

7 m

Проток на вода

10 m³/h

Максимална температура на водата

35°C

Тежина

5.2 kg

Линија на производот

Orange edition

Слични продукти