Потопна пумпа за длабочина VSP 6500 M

8,200.00 ден

Villager потопувачките пумпи погодни се за хидромелиорација, без оглед на тоа дали се работи за чиста или загадена вода. Во зависност од силата, протоците на овие пумпи се движат од 6 до 18 илјади литри вода на час. Пумпите за чиста вода можаат да вшмукаат честички до 5 mm, додека пумпите за нечиста вода можаат да вшмукаат честички со дијаметар до 15 mm.

Опрема​:

  • Inox куќиште
  • Повеќекратно работно коло
  • Одводно црево (oпционалнo)
Категории: , Таг:

Спецификации

Тип на мотор

Електро-мотор

Работен напон

230 V ~ 50 Hz

Приклучна моќност

800 W

Дијаметар на излезот

1" (25 mm)

Максимална длабочина на повлекување

7 m

Максимална висина на водениот столб

30 m

Проток на вода

6.5 m³/h

Максимална температура на водата

35°C

Тежина

15 kg

Линија на производот

Orange edition

Слични продукти