Потопна за базен VSSP 1500

9,200.00 ден

Villager ја прошири понудата на електрични пумпи за посебни намени. Исто така, во нашата понуда ги вклучивме, покрај електровибрирачките, и пумпи за бунари, пумпи за базен, пумпи за фонтани и дождовница

Опрема​:

  • Пластично куќиште
  • Вшмукувачко црево (oпционалнo)
  • Филтер за вода (oпционалнo)
Категории: , Таг:

Спецификации

Тип на мотор

Електро-мотор

Работен напон

230 V ~ 50 Hz

Приклучна моќност

800 W

Дијаметар на излезот

2" (50 mm)

Дијаметар на вшмукување

2" (50 mm)

Максимална длабочина

3 m

Максимална височина на водениот столб

16.5 m

Максимален проток на вода

15 m³/h

Максимална температура на водата

35°C

Тежина

11 kg

Тип на куќиште

Пластично

Линија на производот

Orange edition

Слични продукти