Полупрофесионална батериска ножица VBP 20

14,000.00 ден

Функции:

  • 2 x 2Ah Li-ion батерија
  • полнач
  • куферче

Дополнителни информации

Ma

Челик

Кошница
Кошницата е празна

Сеуште немате избрано продукт.