Полнач за aкумулатори со микропроцесор VCBM 4.0

1,980.00 ден

Опис

  • 8 режими на полнење
  • LCD дисплеј
  • заштита од промена на полот
  • О-прстен конекто

Дополнителни информации

Приклучна сила

70 W

Напон за полнење

6/12 V

Капацитет на полнење

14 – 140 Ah

Номинална излезна струја 6V

2A

Номинална излезна струја 12V

4A

Maсa

0.4 kg

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.