Полнач за aкумулатори со микропроцесор VCBM 8.0

3,500.00 ден

Опис

  • 8 режими на полнење
  • LCD дисплеј
  • заштита од промена на полот
  • О-прстен конекто

Дополнителни информации

Приклучна сила

135 W

Напон за полнење

12/24V

Капацитет на полнење

14 – 220 Ah

Номинална излезна струја 12V

8A

Номинална излезна струја 24V

4A

Maсa

0.6 kg

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.