Полнач за акумулатор VCB 6E

2,490.00 ден

Опрема:

  • Резервен осигурувач
  • Клешта за полнење

 

 

Дополнителни информации

Осигурувач

10 A

Напон за полнење

6 V / 12 V

Програма за полнење

2

Континуална струја за полнење

5 A

Максимална струја за полнење

5 A

Оптоварување

75 W

Капацитет на полнење

20 Ah – 75 Ah

Maсa

3.5 kg

Кошница
Кошницата е празна

Сеуште немате избрано продукт.