Полнач за акумулатор VCB 18S

4,700.00 ден

Опрема:

  • Резервен осигурувач
  • Клешта за полнење

 

 

Дополнителни информации

Осигурувач

30 A

Напон за полнење

12 V / 24 V

Програма за полнење

2

Континуална струја за полнење

10 A

Максимална струја за полнење

14 A

Оптоварување

180 W / 310 W

Капацитет на полнење

60 Ah – 150 Ah

Maсa

8.5 kg

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.