Полнач за акумулатор и стартер VCSB 12S

4,990.00 ден

Опрема:

  • Клешта за полнење и стартување

 

 

Спецификации

Напон

230 V ~ 50 Hz

Напон на полнење

6 V / 12 V

Програм на полнење

2

Континуална струја на полнење

2 A

Максимална струја на полнење

12 A

Напон на стартување

12 V

Максимална струја на стартување

75 A

Оптеретување

350 W

Капацитет на полнење

20 – 120 Ah / 4 – 30 Ah

Тежина

7.5 kg

Слични продукти