Полнач за акумулатор и стартер VCSB 12S

5,200.00 ден

Опрема:

  • Клешта за полнење и стартување

 

 

Дополнителни информации

Напон за полнење

6 V / 12 V

Програма за полнење

2

Континуална струја за полнење

2 A

Максимална струја за полнење

12 A

Напон за стартување

12 V

Максимална струја за стартување

75 A

Оптоварување

350 W

Капацитет на полнење

20 – 120 Ah / 4 – 30 Ah

Maсa

7.5 kg

Кошница
Кошницата е празна

Сеуште немате избрано продукт.