Ножица за режење на овошки PS 100

1,390.00 ден

Ножицата за режење на овошки на Villager e лесно и удобно за користење. Тоа ќе ви овозможи лесно да режете овошки во вашата градина.

Дополнителни информации

Ma

Челик

Кошница