Ножица за режење на овошки PS 100

1,500.00 ден

Ножицата за режење на овошки на Villager e лесно и удобно за користење. Тоа ќе ви овозможи лесно да режете овошки во вашата градина.

Дополнителни информации

Тип на рачка

Класични

Maтеријал на рачката

Челик

Дијаметар на сечење

25 mm

Должина

200 mm

Сечилo

Челик C 60

Maсa

320 g

Кошница
Кошницата е празна

Сеуште немате избрано продукт.